top of page

Symphonic Tour 2019

Symfonické turné Janka Ledeckého s hostem Ivanem Hlasem začalo!

Na počátku byl nápad uspořádat koncert se symfonickým orchestrem, kde zazní skladby Janka v netradičním hávu. A proč ne hned turné a proč ne rovnou se super hostem Ivanem Hlasem?Jsem moc rád, že tento projekt Janek svěřil zrovna do mých rukou. Na aranžích jsem začal pracovat na jaře 2019 a po té mě Janek ještě přemluvil k tomu, abych se ujal i dirigování, což vedlo k výběru náhradního bubeníka a tím se stal můj kamarád Petr Žůrek.

Chtělo to pevné nervy a musím říct, že takové pracovní vytížení přes léto jsem ještě asi nezažil. Nicméně máme za sebou premiéru prvního koncertu, a to hned ve vyprodaném GONGU v Ostravě s úžasnou Janáčkovou filharmonií.

 

Při přípravě těchto koncertů mě podpořila spousta lidí...

Richard Mlynář, Jiří Habart, Celý band Janka Ledeckého (Terezka, Adrianka, Pavel a Dave)

Ovšem největší poděkování patří mé úžasné přítelkyni Pavlínce, která mi byla celou tu dobu neuvěřitelnou oporou a nekonečnou inspirací při psaní toho nekonečného množství not!

DĚKUJI...

 

Naše společná vize s Jankem byla taková, že jsme chtěli využít orchestr, jako plnohodnotnou složku a ne jen, jako doprovod ke kapele. To se myslím celkem povedlo, což dokazuje i tato recenze na Novinky.cz, kterou napsal Jaroslav Špulák (právo).

Termíny turné:

18.9. - Ostrava - Janáčkova Filharmonie

poslední novinky
Archiv
bottom of page