top of page

LEDEN 2019

Je tu konec ledna a já bych vás rád informoval o tom, co se v tomto, pro mě přelomovém měsíci událo.

Hanz Sedlar - foto: Alex Šindler

foto: Alex Šindler

Nejprve ale dovolte, abych vám popřál vše nejlepší do nového roku. Vím, že už je pozdě, ale je pořád leden a tak se to ještě může, nebo ne? Prostě, ať jste zdraví, ať máte kolem sebe super lidi, kteří vás mají rádi a taky ať děláte, co máte rádi a pokud ne, ať najdete odvahu a sílu na to to změnit! Jak totiž říká ta geniální reklamní kampaň jobs.cz: "Dělat, co vás baví, důležitý!".

A teď zpět k mým aktivitám ...

Že skončilo vánoční turné, to je vám už jasný, ale taky bych vás rád pozval na Akustické turné Janka Ledeckého, nebo na skvělou Film Music Tour 2019 s Moravia Brass Bandem. V neposlední řadě taky na koncerty Rocksymphony s filharmonií Bohuslava Martinů, Martou Jandovou, nebo Noidem. To i trošku souvisí s mojí první informací. Aktualizoval jsem si kalendář akcí, tak mrkněte a doufám, že se brzy uvidíme.

Psal jsem, že tento měsíc je pro mě přelomový a to z mnoha důvodů. Tím nejvýraznějším z nich je pro mě asi fakt, že jsem začal spolupracovat s Pražským Výběrem a Michaelem Kocábem, což je pro mě něco naprosto úžasného, co jsem si ještě nedávno nedovedl ani představit. (Moc děkuji vesmíre, za tyhle šance!) O co přesně jde vám řeknu později, ale možná už tušíte, pokud sledujete "Stories" na mém Instagramu.

Další důležitá věc je dohoda s vedením Mendelovy Univerzity v Brně, že pro ni napíšu kompletní balíček fanfár a znělek k promocím. Na základě výběrového řízení si vybrali můj poslaný návrh fanfáry a tak už na tom pracuju hezky notičku po notičce. Je to pro mě výzva, protože na vysokoškolské studium jsem nikdy neměl buňky a tak se budu snažit alespoň takhle přispět do vysokoškolského světa.

Možná už se vám doneslo, že Janek Ledecký bude mít na podzim několik koncertů se symfonickým orchestrem. Jsem moc rád, že kompletní aranže orchestru svěřil zrovna mě. Ohromně se na to těším, protože to vypadá, že budeme spolupracovat hned s několika významnými filharmoniemi u nás. Práci s orchestry já prostě miluju! Samplů a napodobenin už mám totiž plný zoubky. :-)

Tento rok je pro mě ve znamení výzev a práce. Snad nezklamu ty, kteří do mě vložili jejich důvěru. Možná to bude i tím, že mi letos bude 30 a tak je možná už na čase něco dělat. :-D

Mějte se krásně a užívejte si váš den. Je totiž jen váš a nikoho jinýho!

poslední novinky
Archiv
bottom of page