top of page

Červenec 2018

Jak to vypadá se mnou v létě? Pár věcí, se kterýma bych se rád podělil.

Většinou s Jankem Ledeckým v červenci vůbec nehrajeme, protože jezdí na dovolenou. Letos jsme si ale výjimečně zahráli na skvělém festivalu Colours of Ostrava! Byl to skvělý zážitek a moc díky za tu energii, kterou jsme od lidí dostali. Další koncerty, které nás čekají jsou všechny vypsány v mém kalendáři v sekci NOVINKY

 

Cestou z Colours of Ostrava jsem se taky zastavil v Opavě v Drumcenter.cz, kde jsem natočil několik ukázkových videí nových souprav. Jednalo se o nové soupravy TAMA a SONOR. Hrály fakt skvěle a to brzy uvidíte i uslyšíte na jejich stránkách.

 

Od naší české bubenické firmy GD-Custom Drums jsem obdržel úžasný snare buben. Jedná se o masivní korpus z jednoho z nejtvrdších dřev na světě. Tato dřevina se jmenuje JATOBA, pochází z Jižní Ameriky a někdy se jí říká Diamantová Třešeň.

Snare o rozměrech 14x6'' hraje opravdu skvěle. Brzy bude ukázka.

 

Přijal jsem také pozvání do Regionální Televize RTTV, kde jsme se s paní Evou Stejskalovou bavili o všem možném. Jak jsem začínal, kde všude hraju, co chystám apod. Celý rozhovor už sice v TV běžel, ale je k dispozici i online, tak můžete mrknout.

 

S naší crownfound kampaní pro nové album projektu DRUMPHONIC jsme vybrali už 54 %. Zbývá ale už jen 18 dní do konce a my doufáme, že se to podaří !!!

Pokud nevíte o co jde, mrkněte na tento odkaz: Nové album Journey to Saturn

Budeme moc rádi, když podpoříte. A těm, co už přispěli samozřejmě moc děkujem.

 

Renovoval jsem svouji stařičkou soupravu Amati. Sice to není nic extra, pořád jsou to jen amátky, ale proč je nemít o něco hezčí. Vysledek vypadá takto. Celé fotoalbum renovace najdete na mé facebook stránce ZDE.

 

S projektem Piano & Cello budeme za pár dní točit konečně další, již dlouho slibovaný videoklip. Snad se vám bude líbit alespoň tak, jako náš první, který už má přes 5000 shlédnutí.

Co ještě chystám do konce července?

  • Zveřejnění nového videoklipu Drumphonic

  • Natočení dalších skladeb projektu Piano & Cello

  • Dokončení nového studia a zkušebny, kde budu trávit zřejmě hodně času.

Sledujte můj Instagram a Facebook. :-)

Mějte se krásně lidičkové!

Užívejte si léta, dávejte na sebe pozor, hlavně na silnicích a mějte se rádi!

poslední novinky
Archiv
bottom of page