top of page

Vánoční turné 2018 je za námi

Před pár dny jsme odehráli poslední koncerty vánočního turné. Objeli jsme 28 měst napříč celou naší republikou a všude bylo vyprodáno a všude byla úžasná atmosféra! Bylo to skvělý a moc jsem si to užil!

Dovolte tedy, abych za sebe poděkoval:

Jankovi, naší super kapele (Dave, Pavel, Terezka, Editka), skvělému smyčcovému kvartetu (Noztitz kvartet), technikům a všem, kteří se na tomto turné podíleli! (David, Jirka, Standa, Jáchym). Nemůžu zapomenout ani na sponzory, kteří mě opět tak úžasně podpořili (UFIP, Balbex, Fritsch Cajons, Bandi Vamos, Cave Foot Wear, Elitní Rebel, sE electronics, IAMmusic, GD custom drums, Drumcenter.cz), dále Tondovi Donátovi za zapůjčení úžasného Tam-Tamu, Pavlovi Plecháčovi za ukulele, Filipovi Nemčokovi za tréningový plán na hotely, abych se udržel v kondici a v poslední řadě Márovi za to, jak mi pokaždé krásně nachystal bubny! Obdiv si taky zaslouží moje přítelkyně Martinka, která mě neměla doma a musela se tak vypořádat s pavouky sama... :-)

Na tomto turné jsem si zahrál kromě bicí soupravy také na cajon, akustickou kytaru, ukulele, tongue steel drum, boomwhakers a irskou flétnu. Jo a taky na flašku od vína :-D

A tady pár fotek od Ivana Krejzy, který s náma byl snad všude!

poslední novinky
Archiv
bottom of page