top of page

In-Ear sluchátka na míru od "IAM!music"

Je mi velikou ctí, že jsem se stal jedním z ambasadorů skvělých zakázkových sluchátek IAM!MUSIC. O to větší radost mám, že se jedná o českého výrobce.

Co to je a k čemu to je?

Jedná se o In-Ear sluchátka, které jsou vyrobeny přesně podle vašeho otisku uší. Každý máme jiné uši a proto nám někdy nemusí klasické špuntové sluchátka vyhovovat. Za ty roky koncertování jsem už vyzkoušel nepřeberné množství různých univerzálních špuntových in-earů a vždycky mě na nich něco trápilo, ať už to byl zvuk, konstrukce, odolnost atd.

Jednoho dne jsem úplnou náhodou na internetu objevil novou českou firmu, která se zabývá výrobou sluchátek na míru přímo pro vaše uši. Takových firem je na světě spousta, ale to že ji máme konečně i u nás mě moc potěšilo. Hned jsem kontaktoval Tomáše Kulurise, se kterým jsem vše probral a dohodli jsme se na realizaci.

Hned na druhý den mi osobně domluvil skvělého foniatra, pana doktora Jindřicha Fišera, který mě vzal dokonce přednostně ještě před jeho ordinační dobou. Udělali jsme otisky mých uší a ty jsem hned odeslal na adresu "iam!music". Přesně za 7 dní už jsem měl své hotové sluchátka na prodejně v kytary.cz, kde jsem si je vyzvedl.

První poslech mě absolutně ohromil a bez přehánení musím říct, že jsem zatím neměl v uších zvukově lepší in-ear sluchátka. To, že perfektně sedí v uších a vůbec nevypadávají je samozřejmostí, na kterou si velmi rychle a rádi zvyknete, ale takový zvuk jsem vážně nečekal.

Jsem opravdu velmi spokojený a o to víc, když mi potom sdělili, že mě rádi zahrnou mezi své ambasadory společně s Lenny, kapelou Mirai, Martinem Vajglem, atd.

poslední novinky
Archiv
bottom of page