top of page

Září / Říjen 2018

První dva měsíce podzimu jsou za námi a tak tu mám 10 aktualit.

Co je u mě nového a co se všechno stalo za tyto dva měsíce?

Foto: Alex Šindler
 

01. Křest a vydání alba "Journey to Saturn"

Byla to dlouhá cesta, kterou jsme nakonec zdolali. Na nové album projektu Drumphonic jsme vybírali peníze pomocí portálu HitHit. Naštěstí se to povedlo jen a jen díky vám! Moc za to děkujeme. Album už je nyní v obchodech a je také online na Spotify, iTunes apod. Více info o tomto albu najdete v mé diskografii.

Journey to Saturn

 

02. Videoklip "Autumn Lullaby"

Podzimní ukolébavka, jako první ze skladeb mého chystaného klavírního alba. Nezapomeňte se zastavit a zamyslet se nad tím, co chcete dělat a co byste rádi dělali, abyste byli šťastní. Podzim je pro mě vždy obdobím plánování a rozhodování se. Je to krásně barevný čas. Není studený a smutný, je barevný a krásný. Chce to jen trošku klidu. Proto vznikla tato skladbička.

 

03. Nový Cajon - Fritsch

Neuvěřitelný dárek si pro mě připravil český výrobce cajonů Martin Fritsch. Vyrobil mi můj vlastní cajon, dokonce i s mým logem a skvělým designem. Hraje opravdu neskutečně a podle mě i tak vypadá. Jedná se o skvělý nástroj, který teď budete moci vidět na vánočním turné Janka Ledeckého.

Cajon - Martin Fritsch

 

04. Ukončení Film Music Tour 2018

Poslední koncert našeho filmového turné jsme odehráli 15. října v pražském divadle Hybernia. Myslím, že koncert měl veliký úspěch a my si ho moc užili. Už teď máme rozpracované nové turné, které bude na jaře roku 2019. Spolu s celým Moravia Brass Band se na něj opravdu moc těšíme!

 

05. Přípravy na Vánoční turné Janka Ledeckého

Čeká nás opravdu spousty koncertů a příprava se nesmí podcenit, proto už pilně cvičíme a trénujeme. V odkazu KONCERTY najdete kompletní seznam všech vystoupení tohoto turné. Doufám, že se s některými z vás uvidím.

 

06. Nový Videoklip "Piano & Cello"

Je to přesně rok, co jsme vydali klip "Blooming Emotion" a tak už je dávno na čase ukázat další tvorbu. V úterý 6.11. vám představím nový videoklip projektu "Piano & Cello". Sledujte můj Instagram, nebo Facebook, abyste o něj nepřišli.

 

07. Nový WEB

Možná jste si toho všimli, ale moje stránky prošly celkem velkou aktualizací. Přibyly některé odkazy, některé zase zmizely. Prohlédněte si je a klidně mi napište, jestli vám nějaká informace chybí, nebo co byste na nich ještě rádi viděli. Jsou tady jen a jen pro vás!

 

08. Hudba do hry Clone Army

Tvůrci mobilní hry "Clone Army" pro Android i iOS mě oslovili, abych pro ně vytvořil hudbu. Jsem moc rád, že se tvůrcům i samotným hráčům moje tvorba líbí a možná budeme i nadále spolupracovat. Pokud rádi "paříte", klidně ji zkuste.

 

09. Fanfáry k promocím na Mendelově univerzitě

Mendelova univerzita v Brně vyhlásila výběrové řízení pro skladatele. Úkol zněl jasně, složit co nejlepší fanfáry, které budou znít k promocím v dalších letech. Svůj hrubý návrh skladby jsem předal vedení univerzity a teď se uvidí, kdo získá tu čest napsat tyto slavnostní fanfáry. Spolu se mnou ji ale poslali i přední čeští skladatelé, kteří jsou mi někteří i vzorem. No uvidíme, jak to dopadne.

 

10. ROCKSYMPHONY II.

Znáte projekt Rocksymphony? Jedná se o spojení rockového tria a Filharmonie Bohuslava Martinů. O úžasné zpěvy se postarají Marta Jandová a Václav "Noid" Bárta. Společně vám zahrajeme ty největší světové rockové hity. Čekají nás letos dva koncerty. 22. a 23. listopadu ve Zlíně. Příští rok zavítáme i do Prahy, Brna, Ostravy, nebo na Slovensko. Už se pilně připravujeme a já už se nemůžu dočkat, až si opět zařádím za bicí soupravou po boku velké filharmonie a řvoucího davu, jak je vidět na fotce z mého pohledu na posledním koncertu.

Rocksymphony

poslední novinky
Archiv
bottom of page