top of page

Cizí zeď ... Díky, že jsem mohl být u toho!

Už jste možná viděli nový díl One Man Show ...

Pokud ne, možná vám tohle psaní nebude dávat smysl, ale můžete na něj mrknout.

Sám jezdím desítky tisíc km ročně jako ridič a ještě mnohem víc jako pasažér při cestách na koncerty, natáčení atd. To, s čím přišla nová One Man Show, je podle mě geniální. I když jsem byl také jeden z těch, kdo odsuzoval Kazmu za to, co udělal Leošovi, věděl jsem, že to nebude jen tak. Myslím, že to odčinil na jedničku a dokonce i s omluvou.

Kromě skvělého dílu OMS se natočila i úžasná skladba, ze které jde výtěžek obětem dopravních nehod. Jsem moc rád, že jsem se toho mohl zúčastnit a trošku tak podpořit tento úžasný projekt!

Natáčení tohoto klipu byl pro mě neuvěřitelný zážitek! Ten pocit, když tam stojíte a kolem vás ty největší hvězdy u nás, na place desítky lidí dělají dokonale svoji práci a všem jde o společnou věc. Dlouho jsem něco takového nezažil a pevně doufám, že to nebylo naposled. Díky za to!

Když mi nedávno volala Kazmova produkční, že na mě má kontakt, jako na dirigenta (díky Pavel Mucha), nevěřil jsem tomu, že bych mohl být součástí natáčení nového dílu OMS. Nejdříve jsem do toho nechtěl jít, protože se nepovažuji za dirigenta, jen mě to prostě baví a tak si občas rád vezmu do ruky taktovku. Nakonec mě sympatická Veronika přemluvila a o pár hodin později už jsem si v ateliéru zkoušel frak, který zrovna Kazma přivezl z půjčovny. Seznámil jsem se s celým jeho týmem a uvědomil si, že jsou to neskutečně super lidi! Markus Krug (režisér OMS) mi ukázal a vysvětlil, o co přesně půjde a pustil mi dokonalou animaci, jak to celé bude vypadat. Vše bylo prostě naplánované do posledního detailu.

Na druhý den to začalo. Já měl na sobě tuhle šílenou masku a pod ní ještě lyžařskou kuklu, aby nebyl vidět krk atd. Musím vám říct, že natáčet v tom celý den... Nic moc pohodlí teda. Nakonec jsem se dobrali i grand finále s obřím výbuchem konfet. Zbylo už jen natočit, jak s Kazmou odcházíme do otevírajících se vrat. To by šlo taky na jedničku, kdyby Hanz nezaparkoval na frajera hned u vjezdu a nebylo by jeho auto v záběru. :-D Nakonec to dopadlo dobře a výsledek jste mohli vidět sami. :-)

Takže Kazmo, bylo mi ctí dělat ti klauna. :-D

poslední novinky
Archiv
bottom of page