top of page

HS-mikrofonní držák v prodeji!

Je mi velkou ctí, že se prodeje mého mikrofonního držáku ujal skvělý e-shop DRUMCENTER.CZ

Někteří ho už znáte, někteří ne. Jde o držák na mikrofon k velkému bubnu, který se jednoduše upevní na ráfek. Většinou je na podiu málo místa a nejednou bubeníky potrápila třeba roztržená blána, protože někdo zavadil o stojan, který ''nesmyslně trčel před kopákem''. Tady je řešení. Tento držák je jednoduchý, kompaktní a určitě splní vaše očekávání.

Mezi spokojené uživatele tohoto držáku patří i skupiny jako jsou

Animals as Leaders (USA), Periphery (USA), Modern Day Babylon, Škwor, Queenie atd.

Zvukaři ho mají taky celkem v oblibě.

FAQ

je tento držák vhodný ke všem typům mikrofonu?

Dají se na něj použít všechny typy mikrofonů, je jen otázkou, kde máte umístěnou díru v bláně. Některé mikrofony (např. Beta 52) jsou totiž delší od vložky k závitu uchycení, a tak je třeba na to myslet. Přednostně byl ale vyroben pro D6 a jemu stylem uchycení podobné mikrofony.

Můžu nechat držák na ráfku a sundávat pouze tyčinku s mikrofonem?

Určitě ano, tak to dělá spousta z vás. Proto je taky šroub na uchycení tyčinky zešikma, aby vám třeba neroztrhl měkký obal.

Nevadí mikrofonu vibrace přenášení přes ráfek?

Ne, nevadí. Opravdu to nemá téměř žádný vliv a na živé hraní je to absolutně nerozpoznatelné. Dokonce i ve studiu to tak požívá několik zvukařů. Pokud ovšem použijete mikrofon, který není určený pro velký buben, něco slyšet bude.

Zvuková ukázka je na tomto videu, kde si můžete poslechnout rozdíl - stojan vs. HS držák. Záměrně jsem použil i absolutně nevhodný mikrofon

pro kopák.

poslední novinky
Archiv
bottom of page