top of page

Únor 2018

Ahoj všichni!

Pár slov o tom, co jsem dělal a co mě ještě čeká v tomto měsíci.

  • V nejbližší době můžete slyšet v regionální televizi mé znělky ke zpravodajství. Celkem jich je 14 a každou jsem se snažil přispůsobit danému regionu. Více info: www.regionalnitelevize.cz

HS studio

  • Celý tento týden natáčím bicí do nového alba DRUMPHONIC. Moc se na to těším a pečlivě jsem se připravoval od skončení turné s Jankem Ledeckým.

  • Mimochodem, viděli jste jak Ester Ledecká vyhrála Zlato na OH? (moc jí gratuluju mimochodem) A viděli jste její kombinézu? Tu vytvářel její bratr, úžasný kreslíř Jonáš Ledecký. A proč to tady píšu? Protože právě Jonáš a jeho tým ICE COLOURS budou dělat kompletní design našeho nového alba! Mrkněte na singl, který se na desce taky objeví.

  • V neděli 25. mě čeká natáčení se skvělým orchestrem Moravia Brass Band. Jedeme letos turné, kde zazní filmové melodie, kde nás doprovodí zpěváci Anička Julie Slováčková a Milan Peroutka. Více info o FILM MUSIC TOUR 2018. Mrkněte na video, které jsem produkoval pro tento orchestr. Tady jsem se ujal zvukové režie, střihu videa a z části i hudební režie. Na turné budu ale sedět za bicí soupravou.

  • Dělal jsem také na novém filmu, nebo spíše pohádce. 28.února 2018 má v Kroměřížkém kině Nadsklepí premiéru pohádka Hon na Jezinku. Celou story vymyslel a režíroval můj kamarád Lumír Křeháček. Kamery a postprodukce se ujal Vladislav Františ, se kterým spolupracuji už dlouho. V tomto filmu jsem dělal zvuk, ruchy a orchestrální aranže hudby.

Nataceni Hon na jezinku - foto: Petr Gasparek

foto z natáčení: Petr Gašpárek

 

Mé plány na březen se dozvíte za nedlouho, ale budou se určitě týkat mj. i Janka Ledeckého, nebo projektu Piano & Cello. Těším se!

poslední novinky
Archiv
bottom of page